ЧИСТАТА ИЗВОРНА ВОДА

...можете да я имате в дома си...

Пречистващ воден енергетизатор

Резултати от изследвания на тази вода : )
Мои снимки от извори, езера и водопади : )
Рилски извор1
Рилски извор2
Рилско езеро
Водопад1
Водопад2
Водопад3Ардавода за миене и пиеневода от душа за къпаневода за поливанепречиства и енергетизира водата в езерото
Водата... - чудо на Природата
Благодарение на водата ТЯ съществува.
А благодарение на двете - и ние.

 
Чистата вода все повече се отдалечава от нас. Благодарение на "технологичния ни напредък" вече не пием водата от извора или чешмата, а си я купуваме в красиви и леки, но вредни пластмасови бутилки. Гледаме етикетите и си избираме точно каква вода да си закупим... И всеки те убеждава, че това е най-чистата, най-добрата, най-истинската природна вода за теб... Нищо, че е минала през метални или полипропиленови тръбопроводи,  нищо, че помпи са я засмуквали, нагнетявали и вкарвали в пълнещи, дозиращи и какви ли не още метални машини, нищо че в крайна сметка е напълнена в PET бутилки, за които все повече изследвания доказват, че причиняват невъзвратими промени в организма на хората. НИЩО!
...За съжаление наистина това е най-добрата вода, до която имаме достъп. И започваме да си я дообработваме, за да върнем поне частица от възстановяващата и лечебна сила на природната вода, която за нас е някаква почти непостижима мечта...
Със зеолит (клиноптилолит), кристали, сребърни съдове, електрообработка, замразяване, успяваме да възвърнем някаква част от природната сила на ИЗВОРНАТА ВОДА...
...И така си осигуряваме оцеляване, което технологиите все повече ни отнемат.
Неслучайно все повече хора разбират, че единствения начин да оцелеят, е ако живеят в колкото е възможно по-малко населено място. За съжаление и там водата, която достига до чешмите е обработена с най-добри намерения с хлор, хлорамин или хлор диоксид. И лекичко се пропуска да се спомене, че хора, ползващи с години такава вода (дори и да не я пият, а само да се къпят и готвят с нея) се обзавеждат с анемии, стомашни и нервни проблеми.
...
От години се интересувам и търся начини да обработвам водата така, че тя да възвърне нормалните си природни качества. Това, че нашите организми, както и тези на всичко, което наричаме "живо" се състоят минимум от 60% вода говори само за едно - ВОДАТА е абсолютно нужна. И то не каква да е вода. А чиста, природна ВОДА.
При тези си търсения попаднах на технологиите, разработени от Виктор Шаубергер. ...И се оказа, че "топлата вода" вече е била открита и няма нужда да я откривам аз или който и да е от вас.
Син на лесничей в Австрия, човекът е израснал в истинската Природа. Наблюдавал я е. И я е разбрал. Когато пораства, започва да създава устройства, които повтарят това, което прави Природата, за да руши и да създава. Всяко нещо в Природата се създава, ползва и разрушава от прости сили и взаимозависимости, като основното са Формата и Материала. Така Виктор Шаубергер създава елементарни устройства, които пречистват водата от всякакви примеси, преобразуват морската вода в питейна, ползва енергията на въздуха и водата, и създава двигатели, които работят на принципа на торнадото и водовъртежа... И всички те са толкова прости и елементарни, че всеки човек с някакви технически умения би могъл да ги пресъздаде.
За съжаление, както всички други достижения, даващи независимост на отделната личност от "матрицата", създавани през последните двеста години, и неговите знания и творения "изчезват вдън земя".
Е да - ама в случая - не съвсем! Виктор се е стремял да покаже на целия свят своите действащи машини и устройства, пускал е молби за патенти по целия свят и благодарение на това доста от устройствата му и днес са добре описани. Някои от тях, макар и разглобени, все още могат да се намерят в различни музеи и научни академии по света. Също така и част от книгите и изказванията му са се промъкнали през времето и могат да се намерят и днес... И по този начин достиженията му отново добиват форма в реалния ни свят.
...
Това, което ви показвам е основата на огромната част от устройствата и машините му. Медна тръба, с намаляващ диаметър в дължината си, с точно определена, променяща се форма като сечение.
Водата, преминаваща през тази медна тръба променя качествата си и при изхода на тръбата тя е вече  с качествата и енергията на вода от високопланински извор!
Формата на тръбата я кара да се завърти с такава скорост, при която се активират все още непризнати и непознати на ортодоксалните учени сили, които обаче Природата ползва без да се съобразява с мнението им. Реално формата на тръбата повтаря естествените извивки, които силно енергийната, свободно течащата в планините изворна вода, оформя в околния ландшафт.
Материала пък - медта на тръбата - има свойство да увеличава водната енергия, да унищожава бактерии и микроорганизми (като "братовчедите си"- среброто и златото), спомага за преобразуването на химическите вещества. Водата, преминала през такава тръба е най-добрия разтворител на Земята - също както и изворната. Няма вещество в Природата, което тя да не разтваря.
...
Няма смисъл да говоря повече. Линк към страницата, на която съм обяснил как да си направите такава тръба: http://fenix.styleglassbg.com/izvorna_voda/spring_water.html
Ето и някои от нещата, които съм забелязал при ползването на тази вода:
- Колкото е по-зле човек, толкова по-силно чувства действието на енергетизираната вода.
- При първите няколко къпания с такава вода, се получава странно настръхване. (на по-късен етап изчезва)
- Без да може да се обясни, просто е приятно да стоиш под тази вода.
- Кожата се хидратира (поема водата) много по-бързо отколкото при къпане с вода без такава обработка.
- Изчезва нуждата от употреба на шампоани и всякаква друга химия за къпане (водата сама разтваря и отмива, но по-бавно от препаратите)
- След като се свикне с нея, докато си под водата - нищо особено, но след душа ти е леко и все едно си току що събуден след чудесен сън.
- Ухапвания от комари, бълхи, ужилвания от пчели преминават необичайно бързо, като отоците спадат също по-бързо от нормалното.
- Сърбежа от горните се успокоява за няколко часа след като се пусне тази вода върху мястото.
- Колкото водата е по-силно пусната (без наводнение) и по-хладна, толкова по-силен е ефекта.
...Има и още неща (кости, бъбреци и т.н.), но нека оставя и други да пишат.

И един съвет към хората, които ползват такава вода:
Изходящата вода е абсолютно изчистена от всякакво предишно "натоварване", енергетизирана е и поема като гъба първото, което срещне след излизането си от тръбите.
Имайте предвид, че докато се къпете или си сипвате за пиене от тази вода, трябва да контролирате мозъка си!
Каквото ви е в главата в този момент - водата го запечатва моментално и се променя също толкова моментално! А след това е ясно - променя и околното.

 Ще съм благодарен и на всеки, който си е направил и ползва такава тръба, или има направена от мен, да пише за всичко, което забелязва като промени в тялото и здравето си при ползването на такава вода.
Отзиви на хора, които са се решили да пишат : ) има тук:
http://www.styleglassbg.com/wordpress/?page_id=1304

 

Накратко как влияе водата от вихровите тръби на здравето и как те променят водата:
http://styleglassbg.com/od/viewtopic.php?f=81&t=104Ако сте с душ с твърда тръба нагоре, ще ви е нужен и един преходник. Най-накрая намерих подходящи готови части, които да сглобя, да изглеждат добре и да вършат работа  : )
 Преходник
Той ще повдигне малко нагоре тръбата ви, но дава възможност да свържете енергетизатора. Частите струват над 10 лв, но мога да си позволя да ви го дам за 10 : )
 
На тази страница давам точния начин на монтаж, за да можете лесно и безпроблемно да свържете всичко сами : )   :
http://fenix.styleglassbg.com/izvorna_voda/mounting_pipes.html

philip123@abv.bg
тел.  0889 225 645

Този линк е към страница в блога ми, където може да обсъждаме всичко, свързано с тръбите:

http://www.styleglassbg.com/wordpress/?page_id=1304

Линк към основната страница на сайта:

http://fenix.styleglassbg.com/

Желая ви приятни и усмихнати дни! : )

 
Тръбите - от първите до последната : )
Вода1
Вода2
Вода3
Вода3 и тръба
Тръби за баня1Водата от последните тръби
Тръби януари 2014
Ръката ми, когато започнах да правя тръбите и да използвам водата:
Кожата ми преди водата
...И сега : )
И след няма и четири месеца
Очевадна разлика, нали : )
монтаж на вихровите тръби в апартаментмонтаж на вихровите тръби в къща