Препоръчвам ви да прочетете тези книги.

В тях е описан светът ни - такъв, какъвто го виждам аз"Ти си това" и Ти си това 2 - Разбирането"
автор Румен Чорбаджийски

Книгите са за това, как непроявеното се преобразува в проявено. За създаването на полевата вселена и връзката между нея и физическия свят. За същността на човека и за това какво трябва да направи, за да достигне и развие себе си. За древното знание.
Можете да ги намерите по книжарниците и тук"Енергийното поле на Вселената и трансформацията на човешкото съзнание."
автор Дейвид Уилкок

Всички научни направления напоследък имат нови открития. Уилкок е успял да проследи и навърже в стройна верига всички тях. Така на "бял" свят излизат зависимости, които не са забелязани почти от никой друг. Той е успял да осъзнае двойствеността на материята - т.е. факта, че всичко, което можем да видим и пипнем постоянно, непрекъснато и невероятно бързо непрекъснато преминава от частица във вълна и обратното (с всички следствия от това). Успял е да схване и важността на ФОРМАТА, а това знание, пренесено към слънцето, земята, планетите, галактиката и вселената, му е дало възможността да разбере че на тази основа е базиран и толкова дискутирания календар на маите.
С две думи - книга за това, какви правила управляват физическия ни свят.
По книжарниците"Хора...", "Мисли на глас", "Основи на неутронната физика"
автор Валерий Андрус

На руски
линк към книгите

Питали ли сте се защо основните понятия във физиката, химията и още ред науки не са обяснени, а се приемат само като постулати. Интересувало ли Ви е какво всъщност е топлина, какво е магнитно поле, какво е гравитация? Било ли Ви е интересно как са свързани помежду си основните взаимодействия и какво ги обуславя?
В книгите на този човек ще намерите нещата обяснени просто, ясно и по-различно от всичко, което сте учили.
Казано с други думи - книги за това - какво наистина са  физическите частици и как си взаимодействат.
"Човек - Практическо ръководство"
автор Филип Апостолов

линк към книгата
На основната страница на сайта има линкове за сваляне във формати pdf и doc

Какво е мисълта? Как мозъкът ни „мисли” и си „спомня”? Какво всъщност са съзнанието и подсъзнанието? В книгата ще намерите отговорите на тези въпроси, както и ясно и просто обяснение на връзките между човека, физическия и полевия свят. А също така и най-важното – начинът, по който да им влияете.Ако прочетете и разберете тези книги, то всичко за всичко ще ви бъде ясно.
Ще можете да разбирате и променяте.

Към основната страница